Maak direct een klant account aan zodat u al uw reserveringen en facturen kunt beheren. Maak account aan

Werkwijze

Valet Parking

 

Heenreis:

1. Na uw reservering bij Moenis ontvangt u per mail een reserveringsbevestiging. Deze bevestiging dient u mee te nemen wanneer u uw auto bij ons parkeert, dit mag door middel van een print of een digitale versie op uw mobiele telefoon of tablet.

2. 30 minuten voor uw aankomst belt u naar 020 2065180 (lokaal tarief), dit zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen voordat u bij ons aankomt. De dienstdoende medewerker verwelkomt u en zal met u uw reservering doornemen. Op dit moment zal de dienstdoende medewerker tevens de km stand en eventuele bestaande schades noteren, dit dient door u akkoord te worden bevonden en ondertekend voordat wij uw voertuig aan kunnen nemen. Dit formulier is gelijk uw bewijs dat u de sleutel en uw auto aan onze dienstdoende medewerker heeft afgegeven voor de periode van uw reservering. De medewerker brengt uw voertuig naar de centrale parkeerplaats van Moenis te Schiphol-Rijk (+/- 8 km) of naar de parkeergarage in Aalsmeer (+/- 14 km).

 

Shuttle Parking

 

Heenreis:

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt bij het parkeerterrein dient u telefonisch contact met ons op te nemen +31 (0) 6 46 37 62 22 De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. U krijgt een parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. De shuttlebus brengt u in 3 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij de vertrekpassage van het vliegveld.

Adres Parkeerplaats:

Kruisweg 459 te Rozenburg (1437 CK)

 
 

Terugreis:

Zodra u bent geland op Schiphol dient u Moenis te bellen op telefoonnummer 020 2065180, wij zijn dan op de hoogte van uw aankomst. Zodra u de douane bent gepasseerd, gaat u met de eerste (rol)trap / lift naar boven.

U dient naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 te gaan waar onze dienstdoende medewerker klaarstaat met uw auto. De medewerkers zijn te herkennen aan de Xclusive Parking kleding en personeelsbadge.

Naast Valet Service heeft Moenis ook andere services.

Bij elke parkeerservice zijn de handelingen verschillend. Lees aandachtig wat wij van u verwachten bij aankomst en vertrek zodat wij goed op de hoogte zijn om u de service te kunnen bieden waar wij voor staan.

 

Terugkomst:

Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage naar onze chauffeur +31 (0) 6 46 37 62 22. U wordt opgehaald met een shuttlebus bij vertrekhal 3. Onze chauffeur brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein. Vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres Parkeerplaats:

Kruisweg 459 te Rozenburg (1437 CK).