Werkwijze

Valet Parking Schiphol

Vertrek vanaf Schiphol

1. Na het voltooien van uw reservering bij Moenis Valet Parking, ontvangt u een bevestigingsmail. Zorg ervoor dat u deze bevestiging bij de hand heeft wanneer u uw auto wilt  gaan parkeren bij Schiphol. Dit kan zowel in geprinte vorm als digitaal op uw smartphone of tablet.

2. Bel ons 30 minuten voor uw aankomst op Schiphol Airport op 020 2065180 (tegen lokaal tarief) om ons in staat te stellen de nodige voorbereidingen te treffen. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een van onze medewerkers, die uw reservering met u doorneemt. Op dat moment worden de kilometerstand en eventuele bestaande schades van uw voertuig genoteerd. U dient dit te bevestigen en te ondertekenen voordat wij uw auto in ontvangst kunnen nemen. Dit document dient tevens als bewijs van overdracht van uw sleutels en auto aan onze medewerker voor de duur van uw reservering. Uw voertuig wordt vervolgens door onze medewerker naar onze centrale parkeerplaats in Schiphol-Rijk (ongeveer 8 km afstand) of naar onze parkeergarage in Aalsmeer (ongeveer 14 km afstand) gereden.

Bij terugkomst op Schiphol

Na uw landing op Schiphol, bel Moenis op 020 2065180 om ons te informeren over uw aankomsttijd. Na het passeren van de douane, neemt u de eerste (rol)trap of lift naar boven.

Begeef u vervolgens naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 van Schiphol Airport, waar onze medewerker op u wacht met uw auto. U kunt onze medewerkers herkennen aan de Xclusive Parking bedrijfskleding en hun personeelsbadges.

Moenis biedt naast Valet Service ook andere parkeerdiensten aan.

Elke parkeerservice heeft zijn eigen specifieke procedures. Wij verzoeken u vriendelijk om de instructies voor aankomst en vertrek zorgvuldig door te lezen, zodat wij volledig op de hoogte zijn en u de hoogwaardige service kunnen bieden die Moenis kenmerkt.

Shuttle Parking Schiphol

Heenreis:

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking. 30 minuten voordat u aankomt bij het parkeerterrein dient u telefonisch contact met ons op te nemen +31 (0) 6 46 37 62 22 De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. U krijgt een parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. De shuttlebus brengt u in 3 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij de vertrekpassage van het vliegveld.

Adres Parkeerplaats:

Kruisweg 459 te Rozenburg (1437 CK)

Terugreis:

Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage naar onze chauffeur +31 (0) 6 46 37 62 22. U wordt opgehaald met een shuttlebus bij vertrekhal 3. Onze chauffeur brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein. Vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.

Adres Parkeerplaats:

Kruisweg 459 te Rozenburg (1437 CK).

Reserveer direct uw parking

En ga zorgeloos op reis.